kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Uutta

Yrityksellemme myönnettiin Hunanin maakunnan "sopimusten pitäminen ja luottoa kunnioittava" yksikkö

Aika: 2017-09-23 Osumat: 20

1

2-1

Liuyang Guandu Fireworks Group Co., Ltd. läpäisi 23. syyskuuta menestyksekkäästi Hunanin teollisuuden ja kaupan hallinnon tutkimuksen ja valinnan ja voitti tittelin "Hunanin maakunta noudattaa sopimus ja kiinnittää huomiota luottoon" -yksikkö vuonna 2016!

Guandu ilotulitusryhmä on pitkään harjoittanut sopimusoikeutta ja asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä noudattaen ensin luottokäsitettä ja pitäen rehellisyyden perustana ja noudattaen luottoa johdossa; Päivittäisessä työssä meidän tulee tietoisesti hyväksyä teollisuuden ja kaupan hallintoosastojen sekä toimialavalvontaosastojen valvonta ja johtaminen, noudattaa lakeja ja määräyksiä sekä toimia määräysten mukaisesti.

Nimi on edistänyt yrityksen imagoa ja julkista tunnettuutta, mikä on suuri henkinen inspiraatio yritykselle. Hunanin maakunnassa sijaitsevana "sopimusta ja luottoa noudattavana" yrityksenä se tulee aina toteuttamaan perimmäistä tavoitetta "luoda arvoa asiakkaille ja tarjota korkealaatuisia palveluita sekä saavuttaa kaikkia hyödyttäviä tuloksia yritysten, asiakkaiden ja yhteiskunnan välillä".