kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Uutta

Neljä ilotulitusfestivaalia lyhtyjuhlan kunniaksi

Aika: 2019-02-19 Osumat: 17

Lyhtyjuhlan yönä kylmä kuu ja tähtitaivas, viileä tuuli ja tähdet räpäyttävät tuhmia silmiään. Näyttää siltä, ​​että Lyhtyjuhla-iltana heitä houkuttelee myös maailman kauneus.

Katsoessaan jatkuvasti muuttuvia ilotulitteita yötaivaalla he kilpailevat keskenään. Kukat kukkivat muodostaen värikkäitä kukkia, täyttäen taivaan, puhkeavat satulle kuten Wonderland, heijastaen taivasta upeana, kauniina ja näyttävänä. Tässä tapauksessa viedään ilotulitusyöhön Guandussa ja nautitaan kauniista ja upeasta perinteisestä kulttuurista ja taiteesta.

1. Xuanhua County, Zhangjiakou City, Hebein maakunta
Koko ilotulitusillan ohjelmajärjestely on suunniteltu "auringonpaisteen Xuanhuan, elinvoimaisuuden Xuanhuan, intohimon Xuanhuan ja ekologisen Xuanhuan ympärille". Tämän ilotulitusillan arvostuksen kautta yleisö voi rakastaa isänmaata, elvyttää Xuanhuaa ja rakentaa Xuanhuan näyttävää kohtausta; Jotta voidaan edistää Xuanhua ihmisten innostusta ja taisteluhenkeä, ja saada yleisö saamaan hyvän ilotulituskulttuurin ja -taiteen kokemuksen, jättäen loputtoman jälkimaun!

1

2

3

2. Yongrenin piirikunta, Yunnanin maakunta
Koko ilotulitusillan ohjelmajärjestely perustuu "punaisen tulitikkumekon" ideaan. Tämän ilotulitusillan arvostuksen kautta yleisö voi rakastaa isänmaata, elvyttää Yongrenin piirikuntaa ja rakentaa Yongrenin piirikuntaa; Yongrenin läänin asukkaiden innostuksen ja taisteluhengen virittämiseksi ja yleisön saamiseksi hyvän ilotulituskulttuurin ja -taiteen kokemukseen, joka jättää loputtoman jälkimakua!

4

3. Yitong County, Changchun City, Jilinin maakunta

5

Värikkäistä kylmän valon ilotulituksista koostuvan "Happy Lantern Festival to the people of the city" alaotsikko esitetään Changchun Yitong Countyn kauniilla yötaivaalla, mikä aloittaa suuren ilotulitusjuhlan alkusoittoa.
Välittömästi hopeinen vesiputous purskahti ulos, lentäviä helmiä roiskuen jadea, hopeatuhansia teitä, Ruiqi tuhansia. Se ilmaisee täysin yitongilaisten iloisen tunnelman uuden vuoden tervetulleeksi ja heijastaa myös Yitongin kehitysprosessia.
Kun tarkastellaan historiaa, lannistumaton henki on siirtynyt kaikkien Yitongin etnisten ryhmien ihmisten vereen. Tähdet ovat vaihtuneet, ja julkkisten määrä on nykyään jopa parempi kuin ennen!
4. Da'an, Jilin
Lyhtyjuhla, Guandu ilotulitus ryhmä toteuttaa neljä lähtee toiminta on onnistunut, mutta myös tuoda sinulle erilaisia ​​visuaalista nautintoa. Taivaalla maalaus on jättänyt meihin lähtemättömät muistot. Guandun ilotulitusryhmän koko henkilökunta seuraa sinua viettämään jokaista juhlimisen arvoista aikaa. Ja toivon sinulle kaikkea hyvää! Kaikki menee hyvin!