kaikki kategoriat
EN

Etusivu>Uutta

Ilotulitusalan kehitystyökonferenssissa vuonna 2017 yrityksemme sai luokan I

Aika: 2017-02-14 Osumat: 22

Vuonna 2017 se käynnisti ilotulitteiden ja sähinkäisten yritysten luokitellun johtamismenetelmän ja arvioi 66 luokan I yritystä, 338 luokan II yritystä ja 205 luokan III yritystä. Yrityksemme on luokiteltu eräänlaiseksi yritykseksi.

1

2

Liuyang piti 14. helmikuuta kokouksen turvatuotannon ja ilotulitusteollisuuden kehittämisen työstä Liuyangissa tehdäkseen yhteenvedon vuoden 2016 työstä, analysoidakseen nykytilannetta ja viedäkseen työn käyttöön vuonna 2017! Wu Min, pysyvä komitea ja kunnallisen komitean apulaispormestari, osallistui kokoukseen ja teki raportin kokouksesta.

3_看图王 - 副本


1, Varasto 2016
Vuonna 2016 Liuyangin turvallisuustuotanto ja ilotulitusteollisuus ovat kokeneet suuria muutoksia. Se sisältyy seitsemään aspektiin
1. Ota johtoasema läänin läänin ja kuntatason turvallisuustuotannon tarkastuksessa.
Elokuusta lähtien turvallisuustuotannon tarkastusta on tehty yhteensä 3 erää, joista 9 kyläkatua, 4 kuntayksikköä ja 116 tuotantolaitosta.
2. Ensimmäinen luokituksen hallintamenetelmä ja ilotulitteiden ja sähinkäisten musta lista -järjestelmä perustettiin.
Se otettiin käyttöön virallisesti maaliskuussa. Puolen vuoden koetoiminnan jälkeen lista julkaistiin uudelleen lokakuussa, jolloin arvioitiin 92 I-luokan yritystä, 488 II-luokan yritystä ja 205 kolmentyyppistä yritystä.
Samaan aikaan yhdeksän yritystä joutui mustalle listalle tietoturvaongelmien vuoksi.
3. Virallisesti käynnistettiin taaksepäin ilotulitteita ja sähinkäisiä valmistavia yrityksiä lopettamaan työ.
Liuyang ottaa ytimenä "rakenteen säätämisen, kapasiteetin poistamisen ja turvallisuuden varmistamisen". Viime vuonna se veti pois 145 ilotulitteiden tuotantoyritystä ja 49 työaluetta. Liuyangin poistumistoimisto on järjestänyt ja hyväksynyt 176 yritystä (työalue) Award ja lisärahastot.

4_ 看图 王


4. Kunnan turvallisuustoimikunta on tehnyt ensimmäistä kertaa turvatuotannon nimityksen kuntaosastoille.
Viime vuonna järjestettiin ensimmäinen haastattelu Jinggangin kaupungin työturvallisuuden toteuttamisesta.
5. Teollinen markkinointitapa integroituu edelleen nykyaikaiseen kulutukseen
Aktiivisesti avata uusia tuotteita myyntialue, ja tukea rakentamista Liuyang ilotulitus ja sähinkäiset ketju, ilotulitus ja helppo ostaa, 51 ilotulitus ja niin edelleen, "Internet plus ilotulitus"-alustalla.
6. Ilotulitteiden ja sähinkäisten teollisuus suljetaan ensimmäistä kertaa yli kahdeksi kuukaudeksi koko vuoden aikana.
5.17 onnettomuuden vaikutuksesta ilotulitusteollisuuden korjaaminen ja korkean lämpötilan väärennösten tuotanto kesti vuonna 2016 yli kaksi kuukautta.
7. Huomattavaa edistystä seitsemässä teknisessä ongelmassa
Zhongzhoun kehittämä yhdistettyjen ilotulitteiden automaattinen tuotantolinja on läpäissyt kansallisen arvioinnin ja hyväksynnän, mikä voi vähentää lääkeprosessiin osallistuvan henkilöstön määrää yli 90%.

5_ 看图 王


Nykytilanteen analyysi
Vuonna 2017 se on uusien muutosten ja uuden kehityksen edessä. Yritykset katsovat ylös tähtiin, mutta katsovat myös alas tielle! Meidän tulee tehdä selväksi tilanne ja ymmärtää edessämme olevat haasteet. Tällä hetkellä turvallisuustuotanto ja ilotulitusteollisuus ovat seuraavan seitsemän paineen alaisia:
1. Ennennäkemätön turvallisuuden valvontakäytäntö
Punaisen viivan tietoisuus vahvistuu entisestään, turvallisuusvaatimukset ovat yhä korkeammat ja turvallisuusvastuu tiukennettu.
2. Turvallisuuden kehittämisen perusta ei ole vielä vankka
Jotkut keskeiset linkit ja jotkut turvallisuusriskit ovat edelleen näkyvissä, ja riskittömät teollisuusyritykset aiheuttavat turvallisuusonnettomuuksia.
3. Turvallisuusvalvontavastuun "tiukka ja mahdoton täytäntöönpano" on edelleen olemassa
Muutamat kaupungit eivät ole tiukkoja laittoman tuotantokäyttäytymisen tutkinnassa ja rankaisemisessa, eivätkä ne ole herkkiä päivittäisen valvonnan ja valvonnan ongelmille.
4. Teollisuuden markkinaympäristö kiristyy päivä päivältä
Yleisen turvallisuuden ministeriön julkaisemien tietojen mukaan 444 kaupunkia Kiinassa on kieltänyt ilotulitteet ja sähinkäiset, mukaan lukien 10 pääkaupungeissa; 764 kaupunkia on rajoitettu ilotulitteiden ja sähinkäisten käyttöön, mukaan lukien 19 kuntaa suoraan keskushallinnon alaisuudessa ja 19 maakunnan pääkaupunkia.
5. Laaja toiminta on edelleen olemassa
Jotkut yritykset eivät ole hyvässä asemassa, ja niillä ei ole bränditietoisuutta ja innovaatiotietoisuutta.
6. Toimialan järjestystä on säänneltävä
Laiton tuotanto, väärennös ja huonolaatuisuus, liiallinen laatu ja liiallinen hinta ovat näkyviä.
7. On vaikea poistaa turvallista taaksepäin kapasiteettia
On kova indeksi poistaa 300 ilotulitus- ja sähinkäisyyritystä kahdessa vuodessa, jotka on palautettava nopeasti ja enemmän.

6_ 看图 王